Wat is ALUTHERMO® isolatie?

ALUTHERMO® is een dunne reflecterende isolatie, meerlagig en flexibel, gelast over de hele oppervlakte, samengesteld uit verschillende reflecterende lagen. Ze kan alleen of als versterking van een bestaande isolatie worden gebruikt.

In haar folies sluit ze droge lucht in en ze wordt reeds jaren gebruikt bij nieuwbouw en bij renovatie voor haar uitstekende resultaten op het vlak van energiebesparing.

De ALUTHERMO® producten:

ROOFREFLEX® – 37 mm

Het isolerend, reflecterend onderdakscherm dat waterdicht en uitstekend dampdoorlatend is. Wordt steeds gebruikt boven een bestaande isolatie. Kan worden gebruikt op een dak of aan een muur (gevelbekleding) enkel aan de buitenkant. EPB/EPC-gecertificeerd.

isolant derrière radiateur

QUATTRO – 10 mm

De ideale ‘all-in-one’ oplossing want deze fungeert als isolatiemateriaal, dampscherm en onderdak. Het ultra dunne, multi-reflecterende en met 4 lagen aluminium meerlagige isolatiemateriaal dat over de hele oppervlakte thermisch gelast is. Isoleren met een minimum aan plaatsverlies. Efficiënt en eenvoudig te plaatsen.

isolation en aluminium densima

DENSIMA – 37 mm

Reflecterend onderdak, isolatie en dampscherm in één product. Dikker ontworpen om aan de Europese normen te voldoen en ideaal om zijn dak te renoveren conform norm 2020. 2020 en EPB/EPC-gecertificeerd.

OPTIMA – 42 mm

Het reflecterend isolatiemateriaal dat dikker werd ontworpen om aan de Europese normen te voldoen. Wordt voornamelijk gebruikt op een dak of op muren als dampscherm. EPB/EPC-gecertificeerd.

Het gamma omvat ook:

VAPREFLEX®, ALUPHONIC®, ALUTHERMO® 7 MM en 21 MM: onze klassieke dunne reflecterende isolatiematerialen