Waarom kiezen voor een dunne reflecterende ALUTHERMO® isolatie??

Drie eenvoudige redenen:

1. HEEL EFFICIËNT OP VERSCHILLENDE NIVEAUS

Een krachtig reflectievermogen width=Een krachtig reflectievermogen: dankzij de kwaliteit van haar zuivere aluminium reflecteert Aluthermo® 95% van de stralingswarmte. Ze is ook behandeld tegen oxidatie.

LuchtdichtLuchtdicht: een zeer dunne en soepele isolatie op rol. Aluthermo® wordt uitgerold over of onder het dak, de muur of de vloer en vormt op die manier een ondoordringbare laag tegen energieverlies wegens tocht.

Betere akoestische dempingBetere akoestische demping: dankzij hun soepelheid zijn onze producten akoestisch veel efficiënter.

DuurzaamDuurzaam: dankzij haar componenten, die geen risico inhouden voor het milieu, is deze isolatie duurzaam, niet toxisch en heeft ze een ongeëvenaarde levensduur.

Dampdoorlatend en dichtDampdoorlatend en dicht : uitstekend dampdoorlatend of volledig waterdampdicht, Aluthermo® biedt altijd een goede oplossing.

2. WEERGALOOS DUN

WEERGALOOS DUNMet een dikte die varieert van 10 tot 42 mm, zijn onze producten weergaloos dun en uiterst soepel, zonder daarom de thermische prestatie te verwaarlozen en met een belangrijke winst aan ruimte.

3. EENVOUDIG TE PLAATSEN

EENVOUDIG TE PLAATSENAl onze producten worden erg gewaardeerd voor de snelheid en het gemak van plaatsing, zowel bij renovatie als bij nieuwbouw.